Een jaarrekening met meerwaarde

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht om een boekhouding te voeren en jaarstukken op te stellen. Dat kan knap ingewikkeld zijn. Gelukkig kan Baan Advies u daarin met raad en daad bijstaan.

Wij kunnen natuurlijk meekijken met uw eigen financiële administratie. Op basis van door u aangeleverde stukken stellen wij een jaarrekening op die voldoet aan alle wettelijke eisen.
Maar als u dit wilt kunnen wij u deze klus ook volledig uit handen nemen en zorgen wij van a tot z voor alle benodigde stukken en tussentijdse overzichten.

In onze visie is een jaarrekening veel meer dan alleen een wettelijk verplicht nummer. Als hij goed is opgesteld, geeft een jaarrekening namelijk ook direct een duidelijk overzicht van al uw bezittingen, schulden en resultaten.

Op basis van deze belangrijke informatie voeren wij met u een adviesgesprek over de situatie en toekomstperspectieven van uw bedrijf. Zo krijgt u niet alleen een gedegen financiële onderbouwing, maar ook praktische handvatten, waar u als ondernemer verder mee kunt.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat Baan Advies voor u kan betekenen!